Groothuis Schilderwerken

Groothuis Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Eerste Stegge 22 in Ootmarsum.

Meer informatie over Groothuis Schilderwerken in Ootmarsum

Groothuis is een familiebedrijf in Twente dat al 100 jaar bekend staat om kwaliteit en vakmanschap. Ze stellen de vraag van de klant altijd centraal, ondanks de veranderende maatschappij. Het bedrijf heeft gecertificeerde vakmensen in dienst die niet alleen technisch vakmanschap beheersen, maar ook respect en integriteit tonen bij het behandelen van panden. Groothuis biedt vrijblijvend advies op maat, waarbij ze ter plekke de situatie kunnen beoordelen en een eerlijk advies geven over de benodigde werkzaamheden, zoals verfsoort, glaskeuze, kitmontage en wand- en plafondafwerking. Ze helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Groothuis is gespecialiseerd in kitmontage, afdichtingen, wand- en plafondafwerking, schilderwerk en het plaatsen van glas voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wil je weten wat Groothuis Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groothuis Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groothuis Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groothuis Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Groothuis Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groothuis Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook