Golden Classics

Golden Classics is een Winkel voor antiek meubilair gelegen aan Voltaweg 5 in Denekamp.

Meer informatie over Golden Classics in Denekamp

Welkom bij de winkel van Golden Classics voor antieke meubels van een bijzondere soort. Wij bieden een groot assortiment aan antieke meubels, vintage / shabby chic meubels en eiken meubels. De antieke meubelstukken zijn charmante en hoogwaardige unieke stukken die zorgvuldig zijn geselecteerd. Naast antieke meubels vindt u bij ons ook nieuwe meubels in de uitnodigende landelijke stijl, evenals meubels in antieke look en industrieel design. Wij leveren gratis door heel Duitsland bij u thuis. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Verder kunt u uw vraag ook per e-mail naar ons sturen. Als u op zoek bent naar duurzaamheid en klasse, bekijk dan onze collectie antieke meubels eens goed. Elk antiek meubelstuk dat bij ons verkrijgbaar is, is indien nodig liefdevol gerestaureerd en verkeert in uitstekende staat. Wij leveren antieke meubels gratis in heel Duitsland bij u thuis. We willen natuurlijk dat u meteen verliefd wordt op de kostbare antieke meubels en dat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Voor leveringen op de Noord- of Oostzee-eilanden kunt u informeren naar onze speciale voorwaarden. We zijn ook beschikbaar voor andere vragen of opmerkingen. Wij reageren binnen twee tot drie uur op uw bericht.

Wil je weten wat Golden Classics verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golden Classics of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golden Classics? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golden Classics het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Golden Classics reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golden Classics

Bezoekers bekeken ook