Geknipt!@Ivanka

Geknipt!@Ivanka is een Kapper gelegen aan Krabbendijk 9a in Denekamp.

Meer informatie over Geknipt!@Ivanka in Denekamp

Monique is online te plannen via www.1kapper.nl, maar Ivanka is tijdelijk niet online te plannen. Je kunt wel een afspraak maken via de app of door te bellen naar 0651407475. Let op, als je niet komt opdagen wordt dit in rekening gebracht. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende behandelingen, zoals dames knippen, dames kleuren, föhnen/opsteken, heren en kinderen. Vervolgens kun je een medewerker kiezen en een datum en tijd selecteren. Als je al een bestaande klant bent, kun je inloggen. Je kunt ook online een afspraak maken bij 1Kapper.nl. Volg hen ook op sociale media.

Wil je weten wat Geknipt!@Ivanka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geknipt!@Ivanka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geknipt!@Ivanka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geknipt!@Ivanka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Geknipt!@Ivanka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geknipt!@Ivanka

Bezoekers bekeken ook