Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo

Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo is een Fysiotherapeut gelegen aan Stadtlohnallee 9 in Weerselo.

Meer informatie over Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo in Weerselo

In Weerselo bevindt zich het Gezondheidscentrum Weerselo, waar De Haere gevestigd is samen met andere zorgverleners. Ze hebben verschillende behandelkamers en een grote oefenzaal waar onder andere groepslessen gezond bewegen en de cursus Valpreventie worden gegeven. De vestigingsleider is Karin Nieuwenhuizen. De contactgegevens zijn: Stadtlohnallee 9, 7595 BP Weerselo, telefoonnummer 0541 - 66 15 90, faxnummer 0523 - 23 30 29, e-mailadres info@de-haere.nl. De openingstijden zijn op werkdagen van 08:00 tot 21:00 uur, behalve op vrijdag tot 17:30 uur. Op zaterdag en zondag is de vestiging gesloten. Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 8:00-17:00 uur. In Weerselo kunnen verschillende behandelingen worden gegeven. Er werken diverse medewerkers bij De Haere, waaronder Karin van der Aa-Engbers, Floris Bonhof, Pim Koopman, Chris Lenferink, Florentien Maskat-Tanate, Karin Nieuwenhuizen-Teunis, Karin van Nuil, Karin Olthof-Borgerink, Marloes Poppink-Fleerkotte en Daan Roeleveld.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere - Weerselo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Ergotherapie de Haere – Weerselo

Bezoekers bekeken ook