Fysiotherapie de Essen - Team Rossum

Fysiotherapie de Essen - Team Rossum is een Fysiotherapeut gelegen aan Thijplein 1 in Rossum.

Meer informatie over Fysiotherapie de Essen - Team Rossum in Rossum

Fysiotherapie de Essen is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Oldenzaal en Rossum. Ze bieden persoonlijke en kwalitatieve zorg, waarbij ze streven naar het beste resultaat voor de patiënt. De therapeuten zijn hoog opgeleid en hebben allemaal hun eigen specialisatie. Ze luisteren goed naar de patiënt en werken samen om de juiste zorg te bieden. De praktijk behandelt verschillende klachten, zoals nek- en rugklachten, bekkenpijn, kaakklachten, schouderklachten, vaatproblemen, oedeem, sportblessures en klachten tijdens de behandeling van kanker. De praktijk heeft een gemiddelde beoordeling van een 9,1 van haar cliënten. Fysiotherapie de Essen vindt dat iedereen zich zo goed mogelijk moet kunnen bewegen en werkt samen met de patiënt aan preventie, diagnostiek en behandeling van klachten op het gebied van fysiek en mentaal welbevinden. Ze houden rekening met de wensen en ideeën van de patiënt, evenals hun expertise en recente wetenschappelijke inzichten. De praktijk voldoet aan strenge kwaliteitseisen vanuit de beroepsgroep en zorgverzekeraars. De locaties van de praktijk zijn in Oldenzaal en Rossum. Ze bieden verschillende specialisaties aan, zoals fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij bekken- en stuitklachten, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, echografie, oede.

Wil je weten wat Fysiotherapie de Essen - Team Rossum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie de Essen - Team Rossum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie de Essen - Team Rossum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie de Essen - Team Rossum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Fysiotherapie de Essen - Team Rossum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie de Essen – Team Rossum

Bezoekers bekeken ook