Fysiotherapie Barry Ruwe

Fysiotherapie Barry Ruwe is een Fysiotherapeut gelegen aan Molenstraat 8c in Ootmarsum.

Meer informatie over Fysiotherapie Barry Ruwe in Ootmarsum

Fysio Barry Ruwe is een praktijk voor fysiotherapie in Ootmarsum en omstreken. Sinds 2012 zijn ze gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum "de Molenborgh" waar ze samenwerken met andere medische professionals zoals fysiotherapeuten, logopedisten, een psycholoog en een huidtherapeut. De praktijk bestaat sinds 1999 en wordt gerund door Barry Ruwe en Jeannet Oude Alink, beiden afgestudeerd als fysiotherapeut. Ze geloven dat een vakkundig fysiotherapeut gebruik maakt van technieken en kennis uit verschillende specialisaties wanneer de behandeling daarom vraagt. De praktijk heeft twee locaties, één in Ootmarsum en één in Reutum, en is te bereiken via telefoon en email. Meer informatie is te vinden op hun website www.barryruwe.nl.

Wil je weten wat Fysiotherapie Barry Ruwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Barry Ruwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Barry Ruwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Barry Ruwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Fysiotherapie Barry Ruwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Barry Ruwe

Bezoekers bekeken ook