Funkyz sokken

Funkyz sokken is een Kledingwinkel gelegen aan Kokensteeg 3 in Denekamp.

Meer informatie over Funkyz sokken in Denekamp

Elke maand ontvang je bij Funkyz een nieuw paar sokken met een creatief ontwerp, zoals dieren, planten of andere voorwerpen. Dit revolutionaire concept biedt je elke maand een verrassing en de spanning van welk ontwerp je als eerste zult ontvangen. Het abonnement kost slechts €7,95 per maand en de sokken worden automatisch en gratis bij je thuis bezorgd. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten. Het is niet alleen leuk om deze sokken cadeau te geven, maar ook om ze zelf te krijgen. Meld je aan voor het abonnement en ontvang binnen een week je eerste levering met unieke Funkyz sokken.

Wil je weten wat Funkyz sokken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Funkyz sokken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Funkyz sokken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Funkyz sokken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Funkyz sokken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Funkyz sokken

Bezoekers bekeken ook