Fruitboerderij Oold Bleank

Fruitboerderij Oold Bleank is een Boerderij gelegen aan Reimerweg 13 in Rossum.

Meer informatie over Fruitboerderij Oold Bleank in Rossum

De boerderijwinkel is volledig vernieuwd en heet iedereen van harte welkom. Ze bieden een werkfruitbox aan met 30 stuks fruit, geschikt voor 7-10 personen. Daarnaast hebben ze ook eigen appels, appelsecco, appelsap en appeltaart. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 16:00 uur. Ze hebben een uitgebreid assortiment en cadeaus en je kunt ze volgen op Facebook en Instagram voor de meest actuele aanbiedingen.

Wil je weten wat Fruitboerderij Oold Bleank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitboerderij Oold Bleank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitboerderij Oold Bleank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitboerderij Oold Bleank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Fruitboerderij Oold Bleank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitboerderij Oold Bleank

Bezoekers bekeken ook