Frank Gröniger

Frank Gröniger is een Bloemist gelegen aan Marktstraat 15 in Ootmarsum.

Meer informatie over Frank Gröniger in Ootmarsum

Stap binnen in de unieke wereld van zijden bloemen bij Gallery Frankgröniger aan de grachten van Amsterdam. In deze voormalige timmerfabriek vind je een bijzondere collectie zijden bloemen, planten, bomen en bloemcreaties van Frank Gröniger. Frank is gespecialiseerd in het arrangeren van bloemen en interieurdesign, en zorgt ervoor dat zijn creaties een duurzame toevoeging zijn voor elk interieur. We proberen allemaal ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld, door bijvoorbeeld minder vlees te eten en ons afval te scheiden. Maar wat doen we eigenlijk met die bos bloemen die we regelmatig kopen? Vaak hebben we niet door welke industrie hierachter zit. Verse bloemen worden gekweekt in verwarmde kassen of ingevlogen vanuit warme landen, zoals Afrika, om vervolgens na twee weken in de afvalcontainer te belanden. Misschien is het dan een goed idee om eens te kijken naar mooie zijdebloemen als duurzaam alternatief voor verse bloemen. Zo kun jij ook het verschil maken.

Wil je weten wat Frank Gröniger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frank Gröniger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frank Gröniger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frank Gröniger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Frank Gröniger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frank Gröniger

Bezoekers bekeken ook