Fox lodges

Fox lodges is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Johanninksweg 78 in Denekamp.

Meer informatie over Fox lodges in Denekamp

Bij Fox Lodges kun je genieten van een moderne en ruime vakantiewoning in een unieke Twentse omgeving. De lodges zijn ontworpen door Piet Boon en bieden een ideale vakantieplek. In het eerste kwartaal zijn er extra voordelige arrangementen beschikbaar, waarbij je kunt genieten van een sfeervolle en luxe lodge omringd door je naasten. In Twente kun je genieten van de prachtige natuur, zoals weides, bossen en water, maar ook de Twentse steden zijn gemakkelijk te bereiken. Of je nu wilt ontspannen aan het water, in het bos of in een weidegebied, of een dagje cultuur wilt opsnuiven of wilt shoppen, er is voor ieder wat wils. Bij Fox Lodges staat ontspanning centraal, begin de dag met een croissantje op de veranda, geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft en sluit de dag af met een drankje bij het haardvuur of aan de buitentafel. Of je nu met familie, vrienden of voor een vergadering of workshop komt, bij Fox Lodges wordt iedere vakantiedag een feestje.

Wil je weten wat Fox lodges verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fox lodges of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fox lodges? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fox lodges het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Fox lodges reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fox lodges

Bezoekers bekeken ook