Floral Art design

Floral Art design is een Bloemist gelegen aan Grotestraat 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over Floral Art design in Ootmarsum

Met spijt in zijn hart kondigt de eigenaar van Floral Art Design aan dat de winkel in Ootmarsum na 8 april haar deuren zal sluiten. Drie jaar geleden verhuisde de bloemenzaak naar de Grotestraat 2 en bloeide daar op. Helaas moet de zaak nu sluiten, net als andere ondernemers die moesten verdorren door de pandemie of verwelken door stijgende prijzen. De eigenaar hoopt in de toekomst weer bloemstukken en rouwstukken te kunnen maken, want onkruid vergaat niet. De winkel is nog geopend van dinsdag tot en met zondag en bestellingen kunnen telefonisch worden geplaatst. De eigenaar bedankt iedereen en zegt tot ziens.

Wil je weten wat Floral Art design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Floral Art design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Floral Art design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Floral Art design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Floral Art design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Floral Art design

Bezoekers bekeken ook