F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker

F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker is een Bakkerij gelegen aan Dorpsstraat 50 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker in Lattrop-Breklenkamp

Bakkerij Brunninkhuis, gelegen in het Twentse Lattrop-Breklenkamp, is al sinds 1983 een bekende bakkerij waar dagelijks ambachtelijk brood, gebak en banket wordt gebakken. De bakkerij maakt alleen gebruik van natuurlijke en eerlijke grondstoffen, waar mogelijk afkomstig uit de eigen streek. In de gezellige winkel in Lattrop vind je een uitgebreid assortiment brood, gebak en banket tegen betaalbare prijzen. De specialiteit van de bakkerij is de Twentsche Krentenwegge, een origineel streekproduct. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om dit streekproduct met je eigen logo erop cadeau te geven. Naast de winkel in Lattrop hebben ze ook een verkooppunt in Tilligte. Bakker Frank en Mirella zijn trots op hun vak en starten elke dag vroeg in de ochtend met het bakken van brood. In Lattrop kun je ook een wandelroute opvragen die begint bij de bakkerij. Op donderdag is er een speciale broodactie en de openingstijden van de winkels zijn op verschillende dagen van de week.

Wil je weten wat F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. F Brunninkhuis Brood- en Banketbakker

Bezoekers bekeken ook