Erve Wolkotte

Erve Wolkotte is een Kampeerterrein gelegen aan €20,--per nacht, Korenmorsweg in Denekamp.

Meer informatie over Erve Wolkotte in Denekamp

Erve Wolkotte camping in Denekamp is de perfecte plek voor rust, natuur en ontspanning. De campingplaatsen zijn ruim opgesteld en je kunt je auto bij je plek parkeren. Het tarief voor 2 personen per nacht is €20,-, inclusief toeristenbelasting, water, sanitair, wifi en elektriciteit. Voor extra personen betaal je €4,50 per nacht. Tijdens Hemelvaart/Pinksteren en in juli & augustus geldt er een seizoenstoeslag van €2,- per nacht. Erve Wolkotte biedt faciliteiten zoals een speelveld, ruimte voor spelactiviteiten en een recreatieruimte. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals gezamenlijke barbecues en marshmallow-roosteren voor de kinderen. In de omgeving kun je genieten van de natuur via de fiets, auto of te voet. Er zijn ook veel kunst & cultuur evenementen in de regio. Erve Wolkotte heeft een rijke geschiedenis en is sinds 2009 een camping geworden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de camping.

Wil je weten wat Erve Wolkotte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Wolkotte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Wolkotte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Wolkotte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Erve Wolkotte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Wolkotte

Bezoekers bekeken ook