Erve Wiegink

Erve Wiegink is een Kampeerterrein gelegen aan Dusinksweg 14 in Agelo.

Meer informatie over Erve Wiegink in Agelo

Erve Wiegink is een boerderij in Ootmarsum, Twente, waar liefhebbers van rust en recreatie kunnen kamperen op het boerenerf. Ootmarsum is een historisch plaatsje met veel kunst, folklore en traditie. De boerderij ligt op loopafstand van Ootmarsum en heeft een melkveebedrijf en zorgboerderij. Daarnaast zijn er ook enkele kleine (huis)dieren aanwezig, zoals scharrelkippen, honden en poezen. Het is de ideale plek voor zowel jong als oud om even weg te zijn en te genieten van het mooie, landelijke uitzicht op Ootmarsum en de koeien.

Wil je weten wat Erve Wiegink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erve Wiegink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erve Wiegink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erve Wiegink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Erve Wiegink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erve Wiegink

Bezoekers bekeken ook