Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem is een Bed & Breakfast gelegen aan Dorpsstraat 7 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp

Boek nu een verblijf op Erfgoed Bossem en geniet van een puur en authentiek boerderijleven. Je kunt logeren op een Saksische boerderij en proeven van het Twentse plattelandsleven. Daarnaast worden feestelijke momenten met zorg en aandacht georganiseerd, zodat je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse werkomgeving. Bestel ook het hoogkwalitatieve natuurvlees van brandrode runderen, rechtstreeks van de Twentse bodem. Tijdens de feestdagen is Erfgoed Bossem een feestelijk toevluchtsoord, waar je kunt genieten van gezellige Twentse tradities. Je kunt ook bij ons komen eten, zelfs als je niet bij Bossem logeert. Op 27 december en 3 januari organiseren we een bijzonder lantaarndiner met een sfeervolle wandeling in het donker. En vergeet niet om een cadeaubon van Erfgoed Bossem te geven of te krijgen. Kortom, op Erfgoed Bossem kun je het landleven ervaren en genieten van mooie momenten.

Wil je weten wat Erfgoed Bossem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erfgoed Bossem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erfgoed Bossem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erfgoed Bossem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Erfgoed Bossem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erfgoed Bossem

Bezoekers bekeken ook