Eetcafé de Musketier

Eetcafé de Musketier is een Eetcafé gelegen aan Grotestraat 10 in Denekamp.

Meer informatie over Eetcafé de Musketier in Denekamp

De Musketier is een gezellig café en bierbar in het hart van Denekamp. Je kunt er terecht voor lunch, diner en borrels. Het café heeft een warme uitstraling en is opgebouwd met tijdloze materialen. Er zijn verschillende zitplekken, zowel rustig in een hoekje als gezellig aan de bar. Ze organiseren regelmatig activiteiten, waaronder live muziek. Op het westelijk gerichte terras kun je op mooie dagen genieten van de zon, en er is verwarming aanwezig voor de koudere dagen. Het menu biedt een diversiteit aan heerlijke gerechten, en ook speciale wensen zijn mogelijk. Daarnaast beschikt De Musketier over een sfeervolle zaal waar bierproeverijen, tapasgerechten en vergaderingen kunnen plaatsvinden. Het adres is Grotestraat 107591 DL, Denekamp en het telefoonnummer is 0541 352 488.

Wil je weten wat Eetcafé de Musketier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé de Musketier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé de Musketier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé de Musketier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Eetcafé de Musketier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé de Musketier

Bezoekers bekeken ook