Eetcafé de Bisschop Rossum

Eetcafé de Bisschop Rossum is een Restaurant gelegen aan Thijplein in Rossum.

Meer informatie over Eetcafé de Bisschop Rossum in Rossum

Welkom bij Eetcafé de Bisschop in hartje Rossum! Guus en zijn team heten u van harte welkom in het sfeervolle eetcafé, waar u kunt genieten aan de bar of op het gezellige terras in het centrum van Rossum. Het eetcafé is gevestigd in de oude pastorie naast de prachtige monumentale kerk in het centrum van het dorp. Binnen zijn er ruim 40 zitplaatsen en op het terras is er plaats voor ruim 50 gasten. Bij Eetcafé de Bisschop kunt u ieder seizoen genieten van een unieke menukaart met heerlijke gerechten. Voor meer informatie over de locatie, contactgegevens en openingstijden kunt u terecht op de website.

Wil je weten wat Eetcafé de Bisschop Rossum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé de Bisschop Rossum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé de Bisschop Rossum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé de Bisschop Rossum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Eetcafé de Bisschop Rossum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé de Bisschop Rossum

Bezoekers bekeken ook