Dorper Esch

Dorper Esch is een Zwembad gelegen aan Molendijk 14 in Denekamp.

Meer informatie over Dorper Esch in Denekamp

Sportcomplex Dorper Esch is een modern en open sportcomplex in de gemeente Dinkelland. Het complex biedt verschillende sportmogelijkheden, waaronder een eigentijdse sporthal, een wedstrijdbad en een warm bad. Hier kunnen inwoners van de gemeente Dinkelland elkaar ontmoeten en actief bezig zijn. Verschillende verenigingen en scholen maken gebruik van de vernieuwde sporthal. Daarnaast worden er zwemlessen gegeven aan zowel jong als oud in het wedstrijdbad en het warme bad. Het sportcomplex is voor iedereen toegankelijk, of je nu wilt zaalsporten, zwemlessen wilt volgen of recreatief wilt bewegen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het sportcomplex.

Wil je weten wat Dorper Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorper Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorper Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorper Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Dorper Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorper Esch

Bezoekers bekeken ook