Dokter Eekmanhof - Carintreggeland

Dokter Eekmanhof - Carintreggeland is een Verpleging en verzorging gelegen aan Synagoge Passage 1-4 in Denekamp.

Meer informatie over Dokter Eekmanhof - Carintreggeland in Denekamp

Bij Carintreggeland kun je terecht voor ondersteuning en zorg, zowel thuis als in een Carintreggeland Huis. Ze bieden hulpmiddelen, dag- en thuisbegeleiding, wijkverpleging en verpleeghuiszorg. Ook is er revalidatie beschikbaar na een ziekenhuisopname. Daarnaast kun je bij Carintreggeland werken, stagelopen of afstuderen. De Ledenservice van Carintreggeland biedt een breed scala aan diensten om je leven leuker, makkelijker en veiliger te maken. Ze bieden ondersteuning aan huis, advies om zo slim mogelijk thuis te wonen en gezellige dagjes uit. Ook organiseert het Reisbureau SamenUit! kleinschalige uitstapjes voor ouderen. In het nieuws van Carintreggeland worden onder andere 'Topstukken on tour' in Carintreggeland Huis Humanitas aangekondigd, evenals vacatures en een overzicht van uitstapjes. De visie van Carintreggeland is dat ieder mens uniek en waardevol is. Ze leggen de nadruk op veerkracht, eigen regie, eigen mogelijkheden, talenten, kwaliteit van leven, zingeving en aanpassingsvermogen. Mantelzorgers en vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de zorg. Carintreggeland biedt ondersteuning, zorg, wonen en welzijn op maat.

Wil je weten wat Dokter Eekmanhof - Carintreggeland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dokter Eekmanhof - Carintreggeland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dokter Eekmanhof - Carintreggeland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dokter Eekmanhof - Carintreggeland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Dokter Eekmanhof - Carintreggeland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dokter Eekmanhof – Carintreggeland

Bezoekers bekeken ook