Diep - Houten vloeren en meubels

Diep - Houten vloeren en meubels is een Hout/parket/laminaat gelegen aan De Wanne 10 in Rossum.

Meer informatie over Diep - Houten vloeren en meubels in Rossum

Diep Hout is een specialist op het gebied van houten vloeren en meubels. Eigenaar Peter Diepenmaat is een ervaren vakman die alles kan doen, van het leggen van vloeren tot het schuren en renoveren ervan. Hij is ook gespecialiseerd in het maken van maatwerk houten meubels. Peter heeft veel ervaring met hout, mede dankzij zijn vader Herman Diepenmaat, die bekend staat om zijn kennis en vakmanschap op het gebied van houten vloeren in Twente. DIEP kan ingezet worden voor verschillende klussen in huis en Peter komt graag langs om te kijken en te denken over houten oplossingen. Hij is ook gespecialiseerd in het opschuren en renoveren van houten vloeren. In de fotogalerij op de website van DIEP kun je zien wat Peter Diepenmaat allemaal heeft gemaakt. Neem contact op met DIEP Hout voor meer informatie en laat je inspireren en adviseren.

Wil je weten wat Diep - Houten vloeren en meubels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diep - Houten vloeren en meubels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diep - Houten vloeren en meubels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diep - Houten vloeren en meubels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Diep - Houten vloeren en meubels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diep – Houten vloeren en meubels

Bezoekers bekeken ook