Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen

Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen is een Meubelgroothandel gelegen aan Beusemkolkweg 8 in Tilligte.

Meer informatie over Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen in Tilligte

Demasko is een specialist op het gebied van kantoorinrichting en ergonomisch werken. Ze bieden ergonomische oplossingen en leveren kantoorinrichting om het comfort, de productiviteit en de gezondheid van het personeel te verhogen. Ze presenteren de nieuwe zit-sta tafels van Vintable, die elektrisch in hoogte verstelbaar zijn en ideaal zijn voor thuiswerken, dineren en borrelen. Demasko benadrukt het belang van het nieuwe werken, waarbij flexwerkplekken en thuiswerken steeds meer voorkomen en waarbij het doel is om de productiviteit te verhogen en het ziekteverzuim te verlagen. Ze bieden advies op maat en zijn bereid om gratis en vrijblijvend advies te geven en proefplaatsingen te doen.

Wil je weten wat Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Demasko - Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Demasko – Kantoorinrichting & Ergonomische Oplossingen

Bezoekers bekeken ook