De Wethouder Food & Drink Club

De Wethouder Food & Drink Club is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 1 in Denekamp.

Meer informatie over De Wethouder Food & Drink Club in Denekamp

De Wethouder is een onderdeel van Hotel De Schout - Restaurant Oosth en biedt veel mogelijkheden voor het organiseren van feesten en partijen. Het hotel, dat op slechts 100 meter afstand van De Wethouder ligt, heeft 34 comfortabele kamers en een penthouse, die allemaal verschillend zijn qua sfeer en grootte. Daarnaast kunt u bij Restaurant Oosth terecht voor een uitgebreide lunch, het restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hoteldeschout.nl. Het adres van De Wethouder is Grotestraat 1, 7591 DK Denekamp en u kunt contact opnemen via +31 (0)541 51 18 18 of info@dewethouder.nl. Let op: De Wethouder is gesloten op maandag tot en met woensdag, maar is geopend vanaf 17.00 uur op donderdag en vrijdag, en vanaf 16.00 uur op zaterdag en zondag.

Wil je weten wat De Wethouder Food & Drink Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wethouder Food & Drink Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wethouder Food & Drink Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wethouder Food & Drink Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Wethouder Food & Drink Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wethouder Food & Drink Club

Bezoekers bekeken ook