De Stiftsjuffer

De Stiftsjuffer is een gelegen aan Het Stift 13 in Weerselo.

Meer informatie over De Stiftsjuffer in Weerselo

Bij de Stiftsjuffer in Twente kun je genieten van gerechten die bereid zijn met streekproducten. Het gepassioneerde team van de Stiftsjuffer houdt van lekker eten en drinken en dat proef je. Je bent welkom van woensdag tot en met zondag voor koffie, ontbijt, lunch, borrel en dagmenu's. In de vakantieperiodes zijn de openingstijden verruimd. Reserveren is nodig voor een plekje in het restaurant, maar op het terras is er altijd wel een plek vrij. Er worden ook workshops aangeboden, zoals een workshop Macrameeën en een high-tea met een workshop glasfusing. Daarnaast kun je bij de Stiftsjuffer terecht voor trouwerijen, evenementen, recreatie zoals wandelen en fietsen, en vergaderingen. Het concept van de Stiftsjuffer is ontstaan in mei 2020 en biedt een plek waar je kunt genieten van elkaar, de omgeving, streekproducten en huisgemaakte taarten.

Wil je weten wat De Stiftsjuffer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stiftsjuffer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stiftsjuffer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stiftsjuffer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Stiftsjuffer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stiftsjuffer

Bezoekers bekeken ook