De Schalm

De Schalm is een Volleybalclub gelegen aan Wildehof 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over De Schalm in Ootmarsum

Probeer badminton bij Badmintonclub de Schalm! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Sluit aan bij 10 introductietrainingen voor slechts €25,- en maak kennis met de sport. De introductietrainingen starten op 9 maart en we hopen een leuke groep samen te stellen waar iedereen ongeveer op hetzelfde niveau zit. Geen racket? Geen probleem, wij hebben er een aantal die je kunt lenen. Trek je sportkleding en sportschoenen aan en doe mee! De actie loopt van 9 maart 2023 tot 4 mei 2023 en de trainingen vinden plaats op donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar paul@jasca.nl. Ook kun je op Facebook de Badmintonclub De Schalm volgen voor meer informatie. De locatie is Sporthal "De Schalm" op het adres Wildehof 4, 7631 GX Ootmarsum.

Wil je weten wat De Schalm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schalm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schalm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schalm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Schalm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schalm

Bezoekers bekeken ook