De Landweer Auto's

De Landweer Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Sperwer 2 in Denekamp.

Meer informatie over De Landweer Auto's in Denekamp

Landweer Auto's is een groothandel in gebruikte en jong gebruikte auto's. Ze streven ernaar om auto's van de eerste eigenaar te kopen en verkopen die in een uitzonderlijk goede staat verkeren en een lage kilometerstand hebben. Door goede contacten in de autobranche en beperkte overheadkosten kunnen ze auto's tegen scherpe prijzen leveren. Ook bieden ze advies aan als je elders een auto hebt gezien of als je een auto wilt importeren. De eigenaar van Landweer Auto's, Jeroen Berendsen, is opgegroeid in het autobedrijf van zijn ouders en heeft na 18 jaar ondernemen besloten om zelf een groothandel in auto's te starten. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende autobedrijven en besteedt veel tijd en energie aan het reconditioneren van auto's, waardoor hij een selecte voorraad bijna nieuwe auto's kan aanbieden. Daarnaast bieden ze ook auto-importdiensten aan. Hun collectie auto's is gevarieerd en alle auto's worden geleverd met een complete onderhoudshistorie.

Wil je weten wat De Landweer Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Landweer Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Landweer Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Landweer Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Landweer Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Landweer Auto’s

Bezoekers bekeken ook