De Büter

De Büter is een Winkel gelegen aan Lemseloseveldweg 2a in Weerselo.

Meer informatie over De Büter in Weerselo

Welkom bij De Büter, waar Huub en Eline Sleiderink samen met hun (schoon)ouders het beste stukje vlees van hun eigen Hereford-runderen verkopen. In hun boerderijwinkel bieden ze niet alleen een ruim assortiment vlees aan, maar ook andere lokale lekkernijen. Daarnaast kun je op de boerderij genieten van koffie met gebak of een ijsje. De Herefords lopen bijna het hele jaar door op een groot natuurterrein, wat bijdraagt aan de kwaliteit van het vlees. In de boerderijwinkel kun je niet alleen terecht voor vlees, maar ook voor meer informatie over hun rustpunt. Benieuwd naar het unieke vlees? Bekijk het assortiment en de bereidingswijzen op hun website.

Wil je weten wat De Büter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Büter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Büter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Büter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Büter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Büter

Bezoekers bekeken ook