De Broodbode Ootmarsum

De Broodbode Ootmarsum is een gelegen aan Marktstraat 15 in Ootmarsum.

Meer informatie over De Broodbode Ootmarsum in Ootmarsum

Bij de Broodbode kun je genieten van de lekkerste huisgemaakte broodjes, salades, zoetigheden en gezonde smoothies. Ze hebben vestigingen in 7 steden in Oost-Nederland en bezorgen ook lunches. Je kunt gemakkelijk online broodjes bestellen en de menukaart bekijken op hun website. Daarnaast is een lunchbon van de Broodbode een leuk cadeau-idee. Op de nieuwe kaart staat ook een heerlijke Coco Mango Smoothie. De Broodbode staat bekend om hun obsessie voor homemade kwaliteit. Ze maken hun brood op traditionele wijze met het beste meel, water en desem en bakken het in een steenoven. Ze geloven dat happiness homemade is.

Wil je weten wat De Broodbode Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Broodbode Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Broodbode Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Broodbode Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Broodbode Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Broodbode Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook