De Bistro Ootmarsum

De Bistro Ootmarsum is een Bistro gelegen aan Grotestraat 30 in Ootmarsum.

Meer informatie over De Bistro Ootmarsum in Ootmarsum

Ons restaurant, De Pastorie, staat bekend om zijn stijlvolle en karakteristieke pand naast het Museum van Ton Schulten. We combineren kleurrijke schilderijen met heerlijke gerechten. Ons fantastische team bereidt elke dag prachtige producten met zorg en passie. U kunt bij ons reserveren door op de blauwe R rechtsonder te klikken. Onze liefde voor lekker eten staat bij ons op nummer 1. We ontvangen elke dag verse producten van onze leveranciers en baseren onze selectie op de seizoenen en het aanbod. Onze keukenbrigade maakt er elke dag een feestje van. Als u specifieke eet-/dieetwensen of allergieën heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor groepen van 15 personen of meer vragen wij om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. We bieden verschillende voorgerechten aan, zoals truffelmayonaise, tonijn tataki en Parmezaan. Daarnaast hebben we ook arrangementen, zoals het "Kunst & Luncharrangement" waarbij u een bezoek brengt aan het museum en geniet van koffie/thee, een broodje gezond en soep van de dag. Voor originele feesten kunt u contact opnemen met Beleef Ootmarsum via de website. We accepteren cadeaubonnen van De Pastorie en zijn bereikbaar via e-mail en telefoon op specifieke dagen en tijden. Ons restaurant is gevestigd op Ton Schultenplein 2 in Ootmarsum.

Wil je weten wat De Bistro Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bistro Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bistro Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bistro Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Bistro Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bistro Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook