D.S.V.D Deurningen

D.S.V.D Deurningen is een Voetbalclub gelegen aan Kerkweg 14 in Deurningen.

Meer informatie over D.S.V.D Deurningen in Deurningen

Boer'n Trots Kaas/DSVD DS1 heeft zaterdagavond verloren van VOC DS1 met 36-24. De volgende wedstrijd is op 21 oktober tegen PSV Handbal DS1. DSVD heeft zondag gelijkgespeeld tegen Overwetering en staat nu op de zevende plek met 8 punten. Aanstaande zondag staat de thuiswedstrijd tegen FC Trias op het programma, beide teams hebben ook 8 punten uit 5 wedstrijden. In de recente wedstrijd van Boer'n Trots Kaas/DSVD DS1 tegen Geonius/V&L DS1 stonden ze 4 minuten voor het eindsignaal nog voor, maar eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Op woensdag 15 november is er een algemene ledenvergadering voor de afdeling Voetbal om 19.30 uur in de kantine. Verder is er op die dag ook een algemene ledenvergadering voor de handbal en een algemene omni vergadering. DSVD bedankt de Rabobank voor de bijdrage aan speeltoestellen voor de jeugd. Het zaalvoetbalteam nodigt alle seniorenteams uit voor een toernooi op 28 december.

Wil je weten wat D.S.V.D Deurningen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D.S.V.D Deurningen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D.S.V.D Deurningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D.S.V.D Deurningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar D.S.V.D Deurningen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D.S.V.D Deurningen

Bezoekers bekeken ook