CSD Computer Service Denekamp

CSD Computer Service Denekamp is een Opleidingscentrum gelegen aan Kapelaan van Schaikstraat 21 in Denekamp.

Meer informatie over CSD Computer Service Denekamp in Denekamp

Ons typeprogramma is een uitdagende typecursus voor jongeren en volwassenen. Met deze methode leren cursisten op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. Het programma bestaat uit 20 eilanden waarop cursisten alle type-oefeningen en games kunnen ontdekken. Er zijn drie manieren beschikbaar om het programma te volgen: klassikale typecursussen, individuele of groepscursussen op internet met of zonder begeleiding. Onderzoek toont aan dat begeleiding belangrijk is voor de voortgang en resultaten van cursisten. De eindscore van cursisten met begeleiding is gemiddeld 15% hoger. Er worden ook typecursussen aangeboden voor volwassenen, zowel met als zonder begeleiding. Het programma is interactief en heeft een unieke begeleidermodule waarmee docenten de cursisten kunnen monitoren en bijsturen.

Wil je weten wat CSD Computer Service Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CSD Computer Service Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CSD Computer Service Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CSD Computer Service Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar CSD Computer Service Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CSD Computer Service Denekamp

Bezoekers bekeken ook