Cosmos sterrenwacht

Cosmos sterrenwacht is een Planetarium gelegen aan Frensdorferweg 22 in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over Cosmos sterrenwacht in Lattrop-Breklenkamp

Cosmos Sterrenwacht, Zonnewacht en Planetarium in Lattrop-Twente is een geweldige plek waar bezoekers kunnen genieten van telescopen, liveshows in het astro theater en planetarium, en de stilte in het donkere Twente. Sterrenkunde is hier vooral heel erg leuk en cool, en jong en oud kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring. Cosmos Sterrenwacht is een van de grootste sterrenwachten in Nederland en bestaat al meer dan 60 jaar. Ze staan op een donkere locatie met weinig lichtvervuiling, waardoor ze de donkerste sterrenwacht van Nederland zijn. Ze organiseren wekelijks sterrenkijkavonden voor jong en oud, en vanaf oktober zijn er ook kindersterrenkijkavonden. Daarnaast is de sterrenwacht ook overdag geopend op woensdag, donderdag en zondagmiddag, waar bezoekers kunnen genieten van planetariumvoorstellingen, een bezoek aan de grote koepel met telescoop, en bij helder weer de zon kunnen bekijken door speciale zonnetelescopen. De sterrenwacht kan ook bezocht worden door groepen voor rondleidingen en speciale arrangementen. Er zijn ook mogelijkheden voor vergaderingen en culinaire ervaringen. In de regio is er nog veel meer te doen voor jong en oud, en de sterrenwacht is het startpunt voor wandel- en fietsroutes. De sterrenwacht heeft ook de transitie naar een zonnewacht gemaakt, waar bezoekers overdag kunnen genieten van zonne-ervaringen en 's avonds van sterren.

Wil je weten wat Cosmos sterrenwacht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosmos sterrenwacht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosmos sterrenwacht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosmos sterrenwacht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Cosmos sterrenwacht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosmos sterrenwacht

Bezoekers bekeken ook