Concordia

Concordia is een Cafetaria gelegen aan Lange voor 4 in Denekamp.

Meer informatie over Concordia in Denekamp

Concordia was de Romeinse godin van de eendracht en werd voornamelijk geassocieerd met de eenheid onder familieleden en burgers. Het eetcafé Concordia in Denekamp heet je van harte welkom voor een avondje uit. Momenteel is het café gesloten. Concordia heeft een gezellig café met een gevarieerde keuken en verschillende zalen voor feesten. Ze bieden ook een binnenbarbecue aan voor actieve diners. Daarnaast kun je ook terecht voor een gezellige avond aan de bar of een potje biljart. Let op: in de maanden juni tot en met augustus is het café op maandag gesloten.

Wil je weten wat Concordia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Concordia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Concordia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Concordia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Concordia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Concordia

Bezoekers bekeken ook