Christie Agema Fotografie

Christie Agema Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Cobbingstraat 61 in Ootmarsum.

Meer informatie over Christie Agema Fotografie in Ootmarsum

Een vrouw genaamd Christie heeft een fotograaf ingehuurd om haar vakantie vast te leggen, zodat ze zelf niet met een camera hoefde te sjouwen en echt kon ontspannen. Ze is blij dat ze zelf ook op de foto's staat. Ze keek naar de diashow en voelde liefde, ontroering, trots en raakte geëmotioneerd. Ze raadt aan om de fotograaf, genaamd Chris, in te huren als je in de buurt van Lutterzand bent, omdat ze een tovenaar is met licht. Christie is een documentaire bruids-, geboorte- en familiel fotograaf die het echte leven vastlegt. Ze wil dat mensen zich later herinneren hoe het leven toen voelde. Ze biedt haar diensten aan voor bruiloften, geboortes en familiereportages waarbij poseren niet nodig is. Ze heeft ook workshops en mentoring beschikbaar.

Wil je weten wat Christie Agema Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christie Agema Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christie Agema Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christie Agema Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Christie Agema Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christie Agema Fotografie

Bezoekers bekeken ook