Chapeaux Schoenen

Chapeaux Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Marktstraat 5 in Ootmarsum.

Meer informatie over Chapeaux Schoenen in Ootmarsum

Chapeaux Schoenen is een online schoenenwinkel gevestigd in Ootmarsum. Ze verkopen topmerken dames- en herenschoenen, evenals pantoffels, riemen, tassen, sokken en andere accessoires. Klanten kunnen ervoor kiezen om online te winkelen of om langs te komen in de winkel, waar ze kunnen profiteren van de goede service en ervaring van het personeel. De winkel is gelegen in het voormalig Hotel De La Poste en is geopend op maandag op afspraak, dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen is de winkel ook geopend, behalve op oudejaarsdag na 15.00 uur. Klanten kunnen contact opnemen met Chapeaux Schoenen via telefoon of e-mail, en betalingen kunnen veilig worden gedaan met iDeal. Bij bestellingen van meer dan €99,- wordt de bestelling gratis thuisbezorgd.

Wil je weten wat Chapeaux Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chapeaux Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chapeaux Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chapeaux Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Chapeaux Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chapeaux Schoenen

Bezoekers bekeken ook