Centrum voor Tandheelkunde de Kleine

Centrum voor Tandheelkunde de Kleine is een Tandartspraktijk gelegen aan Dunantstraat 9 in Denekamp.

Meer informatie over Centrum voor Tandheelkunde de Kleine in Denekamp

Tandartspraktijk De Kleine in Denekamp en Oldenzaal is een tandartspraktijk die niet alleen goed is met tanden, maar ook met mensen. Ze nemen de tijd om uit te leggen wat er gaat gebeuren en waarom, dit doen ze in een prettige en rustige omgeving. Er zijn vier redenen om voor Tandarts De Kleine te kiezen. Ten eerste bieden ze een zorgvuldig en persoonlijk behandelingsconcept aan waarbij er niet alleen gekeken wordt naar het uiterlijk van het gebit, maar ook naar hoe je jouw tanden het beste kunt verzorgen. Ten tweede is de praktijk er voor iedereen, ongeacht leeftijd of het aantal tanden dat je hebt. Als je bang bent voor de tandarts, is dit geen probleem en kun je dit aangeven bij de intake. Ze zullen hier dan rekening mee houden en samen met jou werken aan het verminderen van je angst. Daarnaast is duurzaamheid en innovatie belangrijk voor de praktijk. Ze passen moderne technieken toe om het bezoek van patiënten te verkorten en te veraangenamen, en streven altijd naar de best mogelijke kwaliteit tegen een normale prijs, met aandacht voor duurzaamheid. Ze zijn ook begaan met het milieu en zorgen voor een verantwoorde verwerking van hun afval. De tarieven worden gehanteerd volgens de wettelijke tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) en de facturering verloopt via Infomedics. Ten slotte, de praktijk is aangesloten bij verschillende instanties en is telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wil je weten wat Centrum voor Tandheelkunde de Kleine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum voor Tandheelkunde de Kleine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum voor Tandheelkunde de Kleine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum voor Tandheelkunde de Kleine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Centrum voor Tandheelkunde de Kleine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum voor Tandheelkunde de Kleine

Bezoekers bekeken ook