Camping De Veldmeijer

Camping De Veldmeijer is een Kampeerterrein gelegen aan Oude Almelosedijk 4 in Weerselo.

Meer informatie over Camping De Veldmeijer in Weerselo

Camping De Veldmeijer is een gezellige camping gelegen in Weerselo. De eigenaren, Joke en Gerrit, hebben een boerderij die niet meer in bedrijf is, maar Gerrit houdt nog wel schapen van het Texelse ras als hobby. Ze zijn druk bezig met de camping en vinden het erg belangrijk dat de vakantie van hun gasten leuk is en dat de camping in hun herinnering blijft. Ze proberen van de camping een gezellige en ontspannen plek te maken, omringd door een natuurlijke omgeving. Het doel is om de gasten zich op hun gemak te laten voelen en een fijne vakantie te bezorgen. Er is ook een video beschikbaar waarin de camping van bovenaf te zien is.

Wil je weten wat Camping De Veldmeijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Veldmeijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Veldmeijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Veldmeijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Camping De Veldmeijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Veldmeijer

Bezoekers bekeken ook