Camping.care B.V.

Camping.care B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Wilhelminastraat 8 in Denekamp.

Meer informatie over Camping.care B.V. in Denekamp

Onze cloud-based camping software maakt het gemakkelijker voor jou om boekingen te ontvangen en te beheren vanaf jouw website, telefoon, e-mail of derde partijen. Het wordt gebruikt door meer dan 2000 campings en is ontwikkeld vanuit het perspectief van de camping. Het is een compleet pakket om jouw boekingen van A tot Z te beheren, met een Property Management System (PMS) voor eenvoudig gebruik, een Channel Manager om verbinding te maken met meer dan 40 kanalen, een Online Booking Engine om te integreren in je website, een Point Of Sale (POS) om pin-terminals aan te sluiten en producten toe te voegen, en een App Store / Integrations om gemakkelijk verbinding te maken met meer externe services of je eigen app te maken. Het platform biedt oplossingen voor kleine en middelgrote campings, grote campings en ketens en groepen campings. Met meer dan 120 integraties kun je gemakkelijk je toegangscontrole, kanalen, betalingen en meer verbinden, of je eigen integratie maken in enkele minuten. Meer dan 2000 campings vertrouwen op onze software en we bieden verschillende diensten om een vlotte start te garanderen, inclusief migratie- en onboardingdiensten, een uitgebreide FAQ-pagina in 5 talen en academielessen om een professional te worden. Probeer het zelf en ervaar hoe gemakkelijk het is om boekingen te beheren met onze cloud-based camping software.

Wil je weten wat Camping.care B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping.care B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping.care B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping.care B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Camping.care B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping.care B.V.

Bezoekers bekeken ook