Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie

Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Timmusweg 8-A in Agelo.

Meer informatie over Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie in Agelo

Bureau Méteau is gespecialiseerd in communicatie met kinderen in de gezondheidszorg. Ze ontwikkelen educatieve materialen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en maken gebruik van interactieve elementen en duidelijke taal. Het optimaliseren van de communicatie tussen zorgverleners, ouders en kinderen staat bij hen voorop. Ze hebben twee producten, namelijk Doosis en Het BeterBoek. Daarnaast hebben ze het afgelopen jaar alle BeterBoeken voorzien van een up-to-date vormgeving en hun website compleet vernieuwd. Ook zijn ze een nieuwe samenwerking aangegaan met Teddy Bear Hospital, waar kinderen een rollenspel kunnen spelen met hun knuffel tijdens een open dag.

Wil je weten wat Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau Méteau Kinderzorgcommunicatie

Bezoekers bekeken ook