Broen'nbergc

Broen'nbergc is een Kampeerterrein gelegen aan Bornsestraat 62 in Saasveld.

Meer informatie over Broen'nbergc in Saasveld

Camping Broen'nberg stopt op 1 oktober 2022, maar Pensioenstal Broen'nberg zal doorgaan. Er is op dit moment een paddock Paradise in aanleg en er staat een tweede op de planning. Nicole zal in september beginnen met een opleiding tot paardencoach en kan vanaf januari 2023 begeleiding aanbieden op dit gebied. Daarnaast heeft ze een diploma als freestyle instructrice niveau 1 bij Emiel Voest, waardoor ze ook lessen kan geven. Als je meer informatie wilt of op de wachtlijst geplaatst wilt worden, kun je bellen of mailen naar het opgegeven telefoonnummer en e-mailadres. De eigenaren van de stal zijn Nicole, Clemens en Miranda Lotgerink Bruinenberg.

Wil je weten wat Broen'nbergc verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broen'nbergc of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broen'nbergc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broen'nbergc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Broen'nbergc reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broen’nbergc

Bezoekers bekeken ook