Brasserie 't Peerke (Aveleijn)

Brasserie 't Peerke (Aveleijn) is een Brasserie gelegen aan Oranjestraat 21 in Denekamp.

Meer informatie over Brasserie 't Peerke (Aveleijn) in Denekamp

Brasserie 't Peerke is een horecalocatie in het Kulturhus van Denekamp, waar mensen met een verstandelijke beperking werken. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en serveren heerlijke koffie, thee en lunch. Op vrijdagavond is er zelfs een speciale daghap. Je kunt de lunchkaart, drankenkaart en het daghapmenu bekijken. Brasserie 't Peerke wordt ondersteund door Aveleijn, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking helpt in Twente. Wil je contact opnemen, dan kun je bellen naar 0541-760022 of een e-mail sturen naar peerke@aveleijn.nl. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 9:00-16:00 uur en op vrijdag van 9:00-20:00 uur. Op zaterdag en zondag is de brasserie gesloten. Volg Brasserie 't Peerke op sociale media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Brasserie 't Peerke (Aveleijn) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie 't Peerke (Aveleijn) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie 't Peerke (Aveleijn)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie 't Peerke (Aveleijn) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Brasserie 't Peerke (Aveleijn) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie ’t Peerke (Aveleijn)

Bezoekers bekeken ook