Brasserie Rien Schulten

Brasserie Rien Schulten is een Brasserie gelegen aan Markt 5 in Ootmarsum.

Meer informatie over Brasserie Rien Schulten in Ootmarsum

Bakkerij en Brasserie Rien Schulten in Ootmarsum is het hele jaar door 7 dagen per week geopend. Op maandag tot en met woensdag zijn ze open van 08.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur, op zaterdag van 07.30 uur tot 16.30 uur, en op zondag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Op zondagochtend hebben ze verse harde broodjes en croissants. In de brasserie kunt u terecht voor koffie, cappuccino, gebak en belegde broodjes. Ze bieden ook uitgebreide lunches en plate service aan. Voor groepen kunnen ze een lunch samenstellen. Daarnaast kunnen bedrijven ook gebruik maken van hun diensten, zoals zakenlunches en bezorging op de zaak. Ze bieden ook cadeaubonnen aan en hebben een Luxe Brunch genaamd "Le bon maitre", waarbij ze diverse broodsoorten, roerei, kroketten, vers sap en onbeperkte koffie, cappuccino of thee serveren. Deze brunch kan worden uitgebreid met een kop soep. Reserveren moet minstens 1 dag van tevoren gebeuren.

Wil je weten wat Brasserie Rien Schulten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Rien Schulten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Rien Schulten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Rien Schulten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Brasserie Rien Schulten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Rien Schulten

Bezoekers bekeken ook