Bon Bien

Bon Bien is een Chocolaterie gelegen aan Kapelstraat 11 in Ootmarsum.

Meer informatie over Bon Bien in Ootmarsum

Bon Bien Chocolaterie is opgericht door Ronald van der Velde, de eerste officieel benoemde chocolatier in Nederland. Hij produceert op ambachtelijke wijze hoogwaardige bonbons en chocoladeproducten. Ronald zal de bonbons en chocolade voor Bon Bien met veel zorg produceren. Helga Damhuis, met ervaring in de detailhandel, zal samenwerken met Ronald en de commerciële aspecten van het bedrijf op zich nemen. Bon Bien biedt een breed assortiment aan bonbons, pralinés, likeurkogels en vruchtenblokjes, evenals speciale chocoladeproducten voor verschillende seizoenen. Ze gebruiken alleen fairtrade chocolade van Callebaut, waarbij aandacht wordt besteed aan eerlijke prijzen, duurzaamheid en professionalisering. Bon Bien heeft ook projecten om de levensstandaard van cacaoboeren te verbeteren. Je kunt contact met hen opnemen via info@bon-bien.nl of telefonisch op 06-20758765.

Wil je weten wat Bon Bien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bon Bien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bon Bien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bon Bien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bon Bien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bon Bien

Bezoekers bekeken ook