Bodygoed

Bodygoed is een Ondergoedwinkel gelegen aan De Meierij 15A in Ootmarsum.

Meer informatie over Bodygoed in Ootmarsum

Bij Bodygoed kun je cadeaubonnen kopen, leuk om te geven en fijn om te krijgen. Ze helpen je graag met advies over de juiste pasvorm van BH's, ondergoed en nachtkleding, en ze hebben een breed assortiment. De winkel is gevestigd aan De Meierij 15A in Ootmarsum en is geopend op bepaalde dagen. Ze verkopen dames- en herenondergoed, maar ook badjassen, corrigerend ondergoed en thermo ondergoed. Ze bieden ook service aan, zoals het leveren van andere merken en het helpen met andere maten of pasvormen. In de winkel is een ruime paskamer beschikbaar voor privacy tijdens het passen. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier of telefonisch.

Wil je weten wat Bodygoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodygoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodygoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodygoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bodygoed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodygoed

Bezoekers bekeken ook