Body Kicks

Body Kicks is een Sportschool gelegen aan Legtenbergerstraat 6 in Weerselo.

Meer informatie over Body Kicks in Weerselo

Bij Health & Training studio "Body kicks" in Weerselo kan je je persoonlijke doelen halen door middel van fitnessen, groepslessen, persoonlijke schema's en/of een personal trainer. Ze bieden een persoonlijk, 10 wekelijks, trainingsschema in de vrije fitness en voedingsplannen die gedeclareerd kunnen worden bij de zorgverzekeraar. Ze bieden ook personal trainingen en groepstrainingen aan. Of je nu wilt aankomen in spiermassa, afvallen of gewoon fit wilt worden, bij Sportstudio Bodykicks helpen ze je graag om je doelstelling te verwezenlijken. Ze stellen een persoonlijk trainingsplan op en delen kennis zodat je ook buiten de studio aan je eigen leefstijl en sportproces kunt werken. De openingstijden zijn maandag t/m donderdag van 08.00 - 22.00 uur, vrijdag van 08.00 - 21.00 uur, zaterdag van 09.00 - 14.00 uur en zondag van 10.00 - 12.00 uur.

Wil je weten wat Body Kicks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Kicks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Kicks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Kicks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Body Kicks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Kicks

Bezoekers bekeken ook