Blokhuis Meubelen

Blokhuis Meubelen is een Meubelwinkel gelegen aan Oranjestraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Blokhuis Meubelen in Denekamp

Blokhuis Meubelen is een meubelwinkel waar je stijlvolle meubelen kunt vinden die sfeer en klasse uitstralen. In hun ruime showroom kun je de exclusieve collectie bekijken en je laten inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van stijlvol wonen. Daarnaast bieden ze ook een meubelatelier waar je een meubel helemaal naar wens kunt laten maken. Je kunt samen met hen de houtsoort, kleur en afwerking bepalen, waardoor je een uniek meubel krijgt tegen een betaalbare prijs. Ook hebben ze een stoffeerderij waar je je zitmeubels een nieuwe uitstraling kunt geven door ze professioneel te laten herstofferen. Ze bieden een groot assortiment meubelstoffen en leer in verschillende kleuren en structuren. Verder wordt er in het nieuwsartikel gesproken over de collectie relaxfauteuils en het model Daphne van Berendsen Collection. Tot slot wordt vermeld dat Blokhuis Meubelen aanwezig was op de meubelbeurs en dat er veel aandacht is voor duurzaamheid.

Wil je weten wat Blokhuis Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokhuis Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokhuis Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokhuis Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Blokhuis Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokhuis Meubelen

Bezoekers bekeken ook