Bizzsite

Bizzsite is een IT-consultancy gelegen aan De Mors 33 in Ootmarsum.

Meer informatie over Bizzsite in Ootmarsum

Bizzsite is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hard- en software oplossingen. Ze bieden kant-en-klare computers, printers, laptops, tablets, smartphones en software zoals Microsoft Office en antivirus pakketten. Daarnaast bieden ze ook wifi-installatie, reparatie van smartphones en tablets en verkoop van smartphones en tablets. Voor zakelijke klanten bieden ze ook diensten zoals hardware en software aankoop, domeinregistratie en webhosting, Hosted VoIP, cloud diensten en automatisering. Bizzsite is een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven, en ze bieden advies, ondersteuning en onderhoudsdiensten aan. Ze hebben ook verschillende partners en bieden een breed scala aan producten.

Wil je weten wat Bizzsite verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bizzsite of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bizzsite? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bizzsite het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bizzsite reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bizzsite

Bezoekers bekeken ook