Bistro/Restaurant de Zoeke

Bistro/Restaurant de Zoeke is een Restaurant gelegen aan Zoekeweg 7 in Denekamp.

Meer informatie over Bistro/Restaurant de Zoeke in Denekamp

Bistro/Restaurant de Zoeke staat bekend om haar hoogwaardige keuken, gastvrijheid en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het restaurant biedt een culinaire ervaring met prachtige gerechten en wijnen, en een warme en gastvrije sfeer. Het is gevestigd in een oude varkensboerderij in het groene buitengebied van Denekamp, omringd door de natuur van Twente. Het restaurant wordt al ruim 25 jaar geleid door Edwin Sauer en het enthousiaste team, en is een begrip in de regio. Naast a la carte eten biedt de Zoeke ook catering aan huis of op het bedrijf. Reserveringen kunnen telefonisch worden gedaan, en betalingen kunnen contant, per pin, met de Zoeke dinerbon of VVV-bonnen worden gedaan. Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve hulphonden. De openingstijden zijn van donderdag tot en met zondag, en reserveren kan via de website.

Wil je weten wat Bistro/Restaurant de Zoeke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro/Restaurant de Zoeke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro/Restaurant de Zoeke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro/Restaurant de Zoeke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bistro/Restaurant de Zoeke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro/Restaurant de Zoeke

Bezoekers bekeken ook