BikeChallenge

BikeChallenge is een Sportclub gelegen aan De Leemboer 9 in Rossum.

Meer informatie over BikeChallenge in Rossum

BikeChallenge biedt mountainbike- en racefietsclinics aan voor zowel beginnende sporters als ervaren atleten. Ze helpen bij het verbeteren van fietstechniek, materiaalkeuze, sportvoeding en gezondere levensstijl. Het ervaren team van begeleiders bestaat uit topsporters die hun kennis en enthousiasme overbrengen op een veilige en plezierige manier. Daarnaast helpt BikeChallenge bedrijven bij het integreren van sport in hun bedrijfsvoering, wat zorgt voor dynamiek, productiviteit en betrokkenheid. Ze hebben al clinics georganiseerd voor verschillende bedrijven en organisaties, zoals Notariskantoor Bolding, De Kok accountants, Rabobank en Daniels Huisman advocaten. Daarnaast organiseren ze fietsreizen en trainingsstages voor wie meer uitdaging en mooie uitzichten wil. Kortom, BikeChallenge brengt plezier in beweging!

Wil je weten wat BikeChallenge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BikeChallenge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BikeChallenge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BikeChallenge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar BikeChallenge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BikeChallenge

Bezoekers bekeken ook