Bie Heintje

Bie Heintje is een Eetcafé gelegen aan Wittebergweg 9 in Oud Ootmarsum.

Meer informatie over Bie Heintje in Oud Ootmarsum

Bie Heintje is een sfeervol restaurant in Ootmarsum, gelegen aan de rand van het Springendal. Het restaurant biedt een breed scala aan eten en drinken, van heerlijke koffie tot aan cocktails. Kinderen zijn van harte welkom en kunnen zich vermaken in de speeltuin binnen of buiten. Daarnaast biedt Bie Heintje leuke activiteiten en organiseert het restaurant feesten. Het restaurant is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Twente en serveert fijne, verse en lokale gerechten met vlees, vis of vega. Ook is er een cafetaria waar je snel een maaltijd kunt bestellen. Daarnaast kun je bij Bie Heintje ook een waardebon als cadeau geven. De openingstijden en agenda van het restaurant zijn online te vinden.

Wil je weten wat Bie Heintje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bie Heintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bie Heintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bie Heintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bie Heintje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bie Heintje

Bezoekers bekeken ook