Bianca's Hand & Voetverzorging

Bianca's Hand & Voetverzorging is een Nagelstudio gelegen aan Bonkenbroekweg 6-A in Denekamp.

Meer informatie over Bianca's Hand & Voetverzorging in Denekamp

Bianca's Hand & Voetverzorging is een professionele nagel- en pedicurestudio met meer dan 14 jaar ervaring. De studio biedt persoonlijke aandacht en is toegankelijk voor iedereen. Naast behandelingen in de studio, werkt Bianca ook op locatie. Ze is gecertificeerd voor IBX en gespecialiseerd in diabetische, reumatische en oncologische voetverzorging. Daarnaast volgt ze regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. In de studio kunnen klanten terecht voor verschillende behandelingen, zoals epileren, manicure, verven van wimpers/wenkbrauwen, waxen/bodysugaring, gellak, nagelstyling en cryotherapie bij wratten. Ook kunnen er producten worden gekocht, zoals wandelwol, verzorgende natuurlijke producten en cadeaubonnen. Bianca nodigt iedereen uit om de warme sfeer, behandelingen en producten te komen ervaren. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kan contact worden opgenomen via telefoon of e-mail. Bianca is aangesloten bij Provoet en Procert.

Wil je weten wat Bianca's Hand & Voetverzorging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bianca's Hand & Voetverzorging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bianca's Hand & Voetverzorging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bianca's Hand & Voetverzorging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Bianca's Hand & Voetverzorging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bianca’s Hand & Voetverzorging

Bezoekers bekeken ook